Gy.I.K.

- Hova tudom átutalni az összeget?
A banki átutaláshoz szükséges adatok: Brodery Print Kft., CIB Bank, számlaszám: 10700567-66433617-51100005

- Miért nem jelenik meg minden mintánál minden pólószín?
A technológiánkból eredően (erről lejjebb olvashatsz) sötét színű pólóra világos színnel nem tudunk közvetlenül a pólóra nyomtatni hanem egy speciális fóliára kerül a kép. Ha egy színű grafikát szeretne a pólóra nyomtatni akkor ezt egy speciális fóliából fogjuk kivágni, ami ezután közvetlenül rá nyomtatjuk a pólóra, akár sport mezre is. Mintánként kivettük azokat a pólókat a rendszerből, amelyeken esetleg nem mutatna jól a minta.

- Hogyan tudom mosni a termékeket?
A pólókat 40 fokon lehet mosni, a mintára rá lehet vasalni, nem kell kifordítani a világos pólókra. A sötét színű pólókat ajánlott kézzel mosni, a mintára nem szabad vasalni. A pólók 100% pamut termékek, mosáskor összemehetnek.
A bögrét kézzel mosószerrel lehet mosni, a mosogatógépben a kép egy idő után kifakulhat vagy lekophat, ezért ha mosogatógép álló bögrét szeretne akkor azt kérjük jelezze a megjegyzés résznél.

- Nagy tételben is tudok rendelni?
Természetesen, 5 darabos megrendelés fölött a megrendelést a info@printstudio.hu e-mail címre kell elküldeni a nyomtatandó mintával. Itt kaphatsz egyedi árajánlatot, és a megrendeléshez szükséges egyéb adatokat is pontosíthatjuk.

- Saját mintás terméket is tudok készíttetni?
Igen, az egyedi mintát a info@printstudio.hu e-mail címre tudod elküldeni. A levélhez fontos, hogy minél nagyobb méretben csatold a grafikát. A rendeléshez írd meg a póló méretét, típusát, színét, és a minta elhelyezését és méretét.

- Milyen formátumban tudok képet küldeni?
Bármelyik képformátum (JPG, BMP, TIFF...) jó lesz, vagy esetleg PDF. A legjobbak a vektorgrafikus minták (CDR, SVG, AI). Ha bármilyen minőségű problémát találunk, természetesen jelezni fogjuk. A képek RGB-ben lesznek színhűek.

- Mi a teendő, ha a PólóTáron talált képen kívül még feliratot is szeretnék?
A megrendelés során, a fizetési kondíciók megadásánál van lehetőség leírni, hogy mit szeretnél még a minta mellé (vagy pl. a szülinapi mintáknál milyen évszámot írjunk be). Plusz szöveg írása vagy megváltoztatása a végösszegen +500 Ft fog jelenteni, ami utólag hozzá lesz adva.

- Milyen technikával történik a nyomtatás?
A pólónyomás digitális nyomtatással készül. A digitális textilnyomtatás a legmodernebb technológia a textilnyomás területén. Direkt nyomtatásnak is nevezik, mert közvetlenül a textilszálakat festjük meg, semmilyen műanyag hordozót (pl. fólia) nem használunk. Az így nyomott minta tartós, mosástól nem töredezik szét és vasalható!

Flex fólia:
Plotterrel vágható és vasalható fólia. Alkalmas pamut, poliester, vászon stb.. anyagok feliratozására, vonalas grafikák készítésére. Dekorálható póló, sapka, munkaruha, sportmez, fényvisszaverő mellény stb.
Nagyon tartós, géppel is mosható, nem töredezik, igen tartós.

- Sötét színű pólóra is tudok mintát kérni?
Mivel mi használunk fóliát is így tudunk sötét színű pólókra is nyomtatni. Ezt egy speciális fóliára fogjuk nyomtatni ami ezután rá lesz vasalva igen magas hőmérsékleten a pólóra. Ugyanígy grafikák vagy feliratok is kerülhetnek a pólóra, mezre, műszálas anyagokra is.

- Milyen méretű lesz a minta a termékeken?
A pólókra a grafikákat a lehető legnagyobb méretben tesszük föl, ami még esztétikus, ez lehet A4es vagy A3as. hacsak a megrendelés során külön nem kérsz más méretet a megjegyzéseknél.

- Hova kerül a minta a termékeken?
A PólóTáron megjelenő pólók és bögrék megjelenése nem feltétlenül tükrözi a valós arányokat és a minták elhelyezését. A pólókon az ábra a mellkas fölső részére kerül, körülbelül tenyérnyire a nyaktól. (A minta elhelyezését be tudod írni, hogy előre vagy hátulra kéred, vagy előre logó méretben szív fölé, vagy esetleg az ujjára.)
A bögréken a mintákat úgy helyezzük el hogy ha jobb kezedbe fogod a bögrét akkor a felőled eső részre fog esni , hacsak a megrendelés során külön nem jelzed, hogy valamelyik oldalra szeretnéd (például: ha jobb kézzel fogod, akkor a minta kifelé vagy befelé legyen) vagy középre a fülel szemben.

- Mennyi időn belül készül el a rendelésem?
A terméket banki előreutalás esetén egy héten belül azután, hogy az összeg a számlánkra megérkezett, utánvét esetén minimum 3 nap, legfeljebb körülbelül 5 nap múlva kaphatod meg a megrendelt terméket vagy üzletünkben személyesen átvehető.
Westend, Printstúdio, aluljárószínt, Niagara tér 14.
Információs Tel.: +3630-405-0365
Üzlet Tel: +3670-409-0365